*God Jul

Snön håller sig borta länge i år och det gör det bara lättare för oss. Det är bra långt att skotta sig fram till utedasset! Det sista stället vi behöver tömma ut skräp från nu är golvet i hallen på övervåningen. Men med tanke på hur mycket vi grävt och skottat i de andra rummen så är det här en barnlek. Dock visar det sig att reglarna i golvet inte sitter fast i väggarna som de ska, och det känns inte bra. Krister räddar oss som vanligt och snabbt sätter han reglar på andra ledden och vi kan lägga golv.

I taket i hallen nere har det suttit papperstak, precis som i resten av huset. Även där är det fina breda brädor men de är i ett ganska dåligt skick.

Men man kan vända på dem och hyvla av dem, och vips är de fina igen. Efter dessa vedermödor är det dags att fira jul och det gör vi hemma i stan även i år!

 

 

This entry was posted in 2003, Ej klar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


5 − three =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>