Nästa fas i renoveringen

Nu var halva grunden klar och det var dags för andra halvan. Precis som tidigare blev vi tvungna att tömma ut möbler för att sedan bryta upp golvet. Under kammaren fanns det om möjligt ännu större stenar. Vi flyttade in hela familjen i köket. Så bodde man ju förr i tiden så varför inte nu. Det blev trångt när fyra personer skulle försöka hitta yta att sova på. Yttertrappen baxades bort och under ett års tid hade vi två plankor att balansera upp till huset på. Även golvet i hallen grävdes ur och vi fick gå i mörkret på en spång under hela vintern. Trots detta var vi nere ganska ofta under vintern och hade det ganska mysigt. Kaoset började ta sin ända fram emot Kristi Himmelsfärd år 2003.

Det är trångt i köket
Spången i hallen
En mindre välkomnande entre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *