*…och skitsaker

Eftersom vi ville renovera det stora förrådet, där också vårt dass ligger, så var det viktigt att vi byggde ett nytt dass. Erik åtog sig detta som ett gesällprov/sommarjobb. Med stor entusiasm satte han igång enligt konstens alla regler. Marken skulle vara ordenlig under och dasset skulle stå på betonsuggor och dessutom vara isolerat under. När den verkliga dassbyggnaden äntligen kom till, hade vi i stort sett ett torn, som man skulle behöva en rejäl trappa till. Men å andra sidan skulle det inte bli översvämning där. Mina gamla renoverade fönster, som aldrig användes till huset kom till användning. Ja allt blev så fint, det var bara Eriks intresse som sinade, alltsom han umgicks mer och mer med kompisarna i Bettna, och än idag står dasset där, men Sven har lagt på tak för att det inte skall bli förstört. Just nu används det som cykelförråd. Men den dagen vi skall renovera förrådet, så kommer vi snabbt att ha ett nytt dass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *