Trädfällning

I diket mot våra grannar står en hel del aspar. Det står också tre stora björkar men de kan inte växa och bli så fina och därför bestämde vi oss för att ta ner asparna i påskhelgen. Alla var så sugna på att göra det att det inte blev tal om någon barkning. Vi slet som djur i två dagar och eldade upp alla grenar under tiden. Och det blev verkligen fint och luftigt när träden kom bort. Det var bara grannen som fick fullt upp med att hugga all veden som blev.

Hela sommaren har vi gått med gräsklipparen och klippt alla aspskott som velat upp ur gräsmattan. Men det verkar som om det värsta har lagt sig nu i augusti, men det kommer kanske mer nästa sommar. Alla våra krikon fick spatt när träden kom bort och vi har massvis med skott från dem också. Men där behövs det förnyelse, så vi får se vad vi skall spara nästa år.

Nu kan björkarna växa så det knakar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *