*Det är vår igen

Under denna vinter har vi efter 18 år i radhus, flyttat till en villa med egen trädgård. Från att vi skrev på köptekontraktet i september fram till flytten i februari, så var vi så upptagna att vi inte hade tid att spendera några vintermurriga helger på landet.

Men i maj var det hög tid att sätta igång utomhus med allt som skall göras INNAN det börjar växa så det knakar!

Vi börjar med något som verkar enkelt. Vi har fått en jättetung utemöbel av svärmor. Att flytta den själv när man håller på att klippa gräset är bara inte möjligt och därför bestämmer vi oss för att lägga plattor i gräsmattan där utemöbeln skall stå. Vi har en del gamla plattor som låg framför huset, men där vi har lagt grus. Vi behöver komplettera med nya, men det ger bara inspiration till nya mönster. Det dumma är väl att de nya plattorna är större än de tidigare, vilket ger ganska stora glipor. Och eftersom vi inte följer alla konstens regler med grus och sättsand, så ber vi nog bara om problem, med den här plattläggningen, men snyggt blev det! Nu måste vi bara göra något åt möbeln som inte är ”van” vid att stå utomhus och därför har ”tappat” färgen. Men den enda i familjen som har tålamod att renovera utemöbler börjar också tröttna så det får vänta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *