Nytt år, nya projekt

Vi vilar inte på våra lagrar inte. Finns det fritid så ska den utnyttjas. Precis vid tomtgränsen står två otroligt höga balsampopplar. Det är sant att de användes som försäljningsargument i annonsen, men i verkligheten är de en plåga! Dessa snabbväxande träd både luktar starkt och har en förmåga att skicka upp 5 miljoner rotskott så långt bort som 20 meter från trädet. Vi barkade av det ena trädet för flera år sedan och ÄNTLIGEN verkar det ha förstått att det skall dö! Men det är inte lätt att fälla en sån bjässe. Men fälld blir den (och beskär samtidigt ett antal äppelträd), och mycket ved blir det. Och det vet väl alla att veden ger dubbel energi: En gång när man hugger den, och sen när man eldar den!

Stora stubbar
Stora travar
Nu finns det bara en poppel kvar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *